İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI

Mevlid-i Nebi Haftası; peygamberimizin örnekliğini ve insanlığa takdim ettiği değerleri anlamayı, toplumumuzun her kesimine ve gönül coğrafyamıza anlatmayı ve tanıtmayı, günümüz problemlerine nebevi referanslarla çözüm üretmeyi ve milletimizde var olan Peygamber sevgisini pekiştirmeyi amaçlayan, bir haftadır.

Okulumuzda Pano süsleme yarışmasından  lokum ve gül suyu dağıtmaya , Salavat-ı Şerif yarışmalarından ilahilere , N'at- ı Şerif den Kur'an-ı Kerim tilavetine kadar zengin ve hayır dolu içerikleriyle kutlamış olduğumuz Mevlid-i Nebi haftasınıda bizlere sonsuz desteği olan Okulumuz  İdaresi ve Din Kültür ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin  özverisinden dolayı teşekkür ediyoruz ve programımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Mevlamızdan niyaz ediyoruz.

Yaratılmışların en hayırlısı, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem için duygularımızı dile getirdiğimiz şu mübarek günde salat ve selam O'na olsun... Mevlid i Nebi  haftamız mübarek olsun.

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 12:20 - Görüntülenme: 11