İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

İLKÖĞRETİM HAFTASI

İlköğretim Haftası, her yıl okulların açıldığı ve yeni bir öğrenme döneminin başladığı özel bir zamandır. Bu hafta, çocukların heyecanını, umutlarını ve bilgiye olan açlıklarını yansıtan anlamlı bir dönemdir. İlk adımların atıldığı, arkadaşlıkların pekiştiği bu haftayı kutlamak için şiirler, yazılar, özlü sözler, oratoryolar ve şarkılar minik yüreklerin içindeki sevinci ve öğrenme coşkusunu dile getirir.

Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı haftada, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içinde iken velilerimiz, çocuklarının okula başlamasının gurur ve coşkusunu yaşamaktadır.

Biliyoruz ki; milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir.

Okulların açılması sebebi ile düzenlenen "İlköğretim Haftası Kutlama Programı" okulumuzda coşku ile gerçekleştirildi.

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 10:01 - Görüntülenme: 22